om drømme

Drømme tok fart med et drømmebryllup.
Lite og intimt med egensydd kjole, slips og hjemmelaget pynt til hår, bukett og bord. Alt planlagt og laget mens første liten grodde i magen.

De første spede røttene er nok allikevel fra da jeg som liten lekte med barbie og andre dukker som støtt fikk nye klær. Og fortsatte i ungdomstida da noen klær ble modifisert og andre ble til. Under studietiden ble drømmen tydeligere. Utprøvingen av mønstre og unikaprodukter fler og fler, teknikker lært og prøvd ut, ulike materialer satt sammen både forventede kombinasjoner og ikke. Ekstrajobben i en håndarbeidsbutikk og sømutdanningen har etterhvert betalt seg på flere måter.Jeg syr, strikker, hekler og prøver ut ulike teknikker. Noen mønster blir gjentatt gang på gang, andre blir singelproduksjoner. Det blir noe klær, noe leker og noe utstyr.

Av materialer velger jeg helst naturlige kvaliteter, da mye bomull og ull, men også lin og silke. Bomull er enkelt, godt og en fin kvalitet å jobbe med. Ull er deilig, det varmer godt om vinteren og er allikevel ikke for varmt før det blir fryktelig varmt. Silke finnes både myke, fine og grove, røffe. Noen er enkle å jobbe med, andre ikke, alle har til felles at de er utrolig behagelige på.

Jeg har butikk på epla, den finner du her drømme på epla, og jeg er på facebook med sporadiske oppdateringer drømme på facebook.

Lurer du på noe, ønsker du noe sydd, har du en meter eller to liggende som du aldri har fått sydd noe av, men ville, skulle, men får ikke til...Uansett, jeg tar gjerne imot forespørsler og utfordringer.
Det meste er mulig, begrensinga ligger i oss.


Ta gjerne kontakt:

Bente Simone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...