søndag 23. mai 2010

brudekjolen... de første bildene...

Snart et år siden... og over ett år siden kjolen ble ferdig. Det var mye arbeid å sy og tilpasse, og alt skulle jo være perfekt. Både til meg og til mennene...

Kjolen ble sydd i silke, innerst til ytterst. Og med en drøm om å bruke nupereller, selvfølgelig selvslåtte, i dekor måtte jeg prøve ut både ulike motiver og garn. Valget falt til slutt på dette motivet i møte med råsilke og silkechiffon på brystet. Og med et likt motiv i samme garn, men en litt annen størrelse liggende lå muligheten åpen til å bruke den i en hårpynt.

Mens i halsringingen ville jeg ha blå silke og en annen blonde. Denne blonden må også prøves ut, både med og uten perler. Valget ble til slutt denne blonden, og i front har jeg brukt fem perler, selvfølgelig de samme som er i øredobber og armbånd.

Detaljbilde av brystmotiv.

3 kommentarer:

 1. Hei, ble veldig inspirert av den krage pynten og brystmotivet. Hvordan laget du det? Hekler du eller knyter du for hånd?

  Hilsen Julia :)

  SvarSlett
 2. Flott å kunne inspirere. Blondene er nupereller som jeg har slått. Det er en relativt enkel teknikk som krever lite utstyr, men stor nøyaktighet og tålmodighet. Jaja, også er det endel knoting før du finner ut av knutene. Se http://nuperelle.net/om/ for å finne ut mer om teknikken.

  SvarSlett
 3. Tusen takk! :D Du lager så mye nydelig, du har fått en til følger på bloggen din ;)

  SvarSlett

Jeg leser og setter stor pris på alle kommentarer.
I read and appriciate every single comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...