søndag 1. august 2010

Nye maskiner

Tidligere i sommer insisterte min gode gamle singer på å gå av med pensjon og jakten begynte. Etter å ha hatt kontakt med symaskinreperatøren i Tromsø og fått en god og nøye gjennomgang av ny maskin endte jeg opp med ikke en, men to brother maskiner. Og ikke nok med det, han reparerte også min gamle maskin, den trengte bare litt ekstra omsorg.

En enkel og så langt veldig dekkende symaskin; Brother nv30. Den har 70 ulike sømvalg, ikke alle like aktuelle, og noen broderi og pyntesømmer. 6 helautomatiske knapphull og jeg kan med denne sy i knapper, det har jeg aldri egentlig tenkt på at jeg skulle kunne gjøre med en symaskin... I tillegg kjøpte jeg en overlock. Jeg brukte en da jeg studerte i Oslo og har etter det savnet en hver eneste gang jeg har sydd. Den får alt til å se så mye mer profft ut. Og nå eier jeg en selv. Og etter å ha fått den i hus har jeg sydd og sydd og funnet ennå flere muligheter. Den kommer til å bli mye brukt. Og for å vise et av de første prosjektene med overlocken. Halstørkler/ siklesmekker som jeg før har kantet for hånd og heklet rundt kan jeg nå sy på denne.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny(e?) symaskin(er?)!
  du verden! Du skjønner, jeg er litt i tvil om du kjøpte to nye og fikk reparert den gamle slik at du har tre, eller om du har to...
  Men æ e no litt forvirra, skjønne du!

  SvarSlett
 2. Jepp.. to nye maskina og en gammel reparert, så jada, no har eg tre maskina. Og de to nye blir nok mest brukt, den gamle e for tida på utlån.

  SvarSlett
 3. Heldige du! Ønsker meg også veldig en overlock!Og veldig hyggelig at du vil være med i min give-away! Ønsker deg en flott torsdagskveld :)

  SvarSlett

Jeg leser og setter stor pris på alle kommentarer.
I read and appriciate every single comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...