søndag 5. august 2012

Noen småting og gaver

Jeg satte meg ned og bladde gjennom bilder og blogg og fant at disse smågavene har jeg jo ikke vist frem. Ikke at det er et behov å måtte vise absolutt alt.. men for min egen dokumentasjon..

Enkelte bursdager kommer jo litt plumps på, er det flere som har det slik? Da er det fint å ha symaskin og enda bedre om man i tillegg klarer å skrape sammen litt tid.
Ei lita tullemor fikk en gang et vognpledd i rosa ull med rosa og orange blomster. Tullemors mamma har alltid likt rosa, er en god venninne og de beste fortjener jo nettopp det beste. Vognpleddet er mye brukt. Tullemor er etterhvert blitt så stor at hun er blitt dukkemamma, ikke til en dukke, nei, til mange. Hun har som sin mor et stort hjerte. Og da var det jo på sin plass at iallefall en av disse dukkene fikk sin egen vognpose, som matcher ens eget vognpledd. En liten pose ble sydd, og gitt bort. Den passer ikke de største babyborn, men hva gjør vel det når man har mange, også små, som trenger sovepose.
Vår og sommer i nord... ikke alltid like varmt. Og når en er liten, skal være ute, og kanskje sikler litt i tillegg, er det ingenting som slår egenskapene til ull. Derfor et lite ullhalstørkle. Det varmer og hindrer at liten blir våt i halsgropa eller bringa.

2 kommentarer:

  1. For en fin gave! En sånn vognpose hadde snuppa mi blitt veldig glad for. Utrolig hvor tidlig de begynner å interessere seg for dukker, hun triller rundt med dem, legger dem og ber alle om å være stille fordi babyen sover Ü Brukte du et mønster?

    SvarSlett
  2. Takk. Helt utrolig hvor de kan leke og ordne med dukkene. Lillemor leker ennå mest som storebror, altså med biler og duplo... men jeg regner med dukkemamman også dukker opp.

    Jeg laget mønsteret selv. Og tenkte ved anledning at jeg skulle lage flere størrelser og mønster til det. Tips i forhold til hvordan jeg gjorde kan du få, bare mail meg.

    Bente Simone

    SvarSlett

Jeg leser og setter stor pris på alle kommentarer.
I read and appriciate every single comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...